Skip Navigation Links Türkçe
II. Öğrenci Mezun Buluşmaları- 2.Etkinlik
II. Öğrenci Mezun Buluşmaları
Bölüm Öğrencileri ile Toplantı Duyurusu
2020-2021 Güz dönemi uzaktan eğitimle yapılacak derslerimiz hakkında bilgilendirme
Diğer Bölümlerden Alınacak Mesleki Seçmeli Ders Listesi
Kontenjanlar Talepleri Hakkında
Lisansüstü Eğitim Başvuruları için Mülakat Duyurusu
2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi KMH 429 Kimya Mühendisliğinde Seçme Konular, KMH 434 Kimya Mühendisliği Uygulamaları Dersi Konuları ve Öğrenci İsimleri
Kimya Mühendisliği Bölümü Staj Sunum Tarihleri
1. Öğrenci Mezun Buluşmaları Sertifika Töreni
KMH 429 Kimya Mühendisliğinde Seçme Konular, KMH 434 Kimya Mühendisliği Uygulamaları Dersi Hakkında Duyuru
2019-2020 Bahar Ek-Dönemi Bütünleme Sınav Programı
I. Öğrenci Mezun Buluşmaları- 5. Etkinlik
Bahar Ek Dönemi Final Programı
2020 - 2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş, Kurumiçi Yatay Geçiş, Çift Anadal, Yandal Başvuruları
Next Page

1. Bu dönem derslerimiz mergen.anadolu.edu.tr adresindeki uzaktan egitim web portalı üzerinden yapılacaktır. Kullanım ile ilgili öğrencilere ESTÜZEM tarafından eğitim verilmiş olup tüm öğrenciler gerekli kullanım unsurlarını öğrenerek dersi takip etmekle yükümlüdür. Öğretim elemanı tarafından yapılması durumunda canlı derslerle ilgili detaylar ilgili dersin duyurularından takip edilmelidir.
  2. Dersin takibi için gerekli bilişim altyapısını temin etmekle öğrenciler yükümlüdür.
  3. Ölçme değerlendirme süreçlerinde sınav için online olmak ve öğretim elemanının talep ettiğinde kamera/ses bağlantılarını sağlamakla öğrenciler sorumludur. İlgili altyapının dönem başı itibariyle her öğrenci tarafından sağlanması sürecin sağlıklı ilerlemesi açısından önem arz etmektedir.
  4. Estuzem tarafından, yeni dönemdeki öğrenci eğitimleri bu hafta yapılacak olup, fakültemiz öğrencileri için tarih 07 Ekim 2020 dir (http://eogrenme.eskisehir.edu.tr)

Kimya Mühendisliği Bölümü

Published on: Saturday, October 3, 2020
Will be published until: No Deadline

Author of the announcement: Dr. Öğretim ÜyesEmir Zafer HOŞGÜN
Home | Department | Undergraduate | MS Program | PhD Program | Research | Continual Improvement

© 2011 CENG. All rights reserved.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!