Skip Navigation Links Türkçe
Erasmus Staj Duyurusu
2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Kontenjan Arttırım Talep Formu
2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Planı-Eğitim Şekli
2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi KMH 429 Kimya Mühendisliğinde Seçme Konular, KMH 434 Kimya Mühendisliği Uygulamaları dersi Danışman-Öğrenci Listesi
2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi KMH 429 Kimya Mühendisliğinde Seçme Konular, KMH 434 Kimya Mühendisliği Uygulamaları dersi Konuları ve Talep Edilen Öğrenci Sayıları
Yaz Okulu Kurum Dışı Ders Almak İçin Duyuru
2021-2022 Course Schedules
Program Çıktıları Değerlendirme Anketi
Erasmus Staj Hareketliliği 2021-2022 Güz Dönemi
Erasmus Internship Announcement
2020-2021 Güz dönemi uzaktan eğitimle yapılacak derslerimiz hakkında bilgilendirme
Diğer Bölümlerden Alınacak Mesleki Seçmeli Ders Listesi
Bölüm Kurulu Kararları
FİZ108 Physics Laboratory II Experiment Video Announcement
Next Page

1. Bu dönem derslerimiz mergen.anadolu.edu.tr adresindeki uzaktan egitim web portalı üzerinden yapılacaktır. Kullanım ile ilgili öğrencilere ESTÜZEM tarafından eğitim verilmiş olup tüm öğrenciler gerekli kullanım unsurlarını öğrenerek dersi takip etmekle yükümlüdür. Öğretim elemanı tarafından yapılması durumunda canlı derslerle ilgili detaylar ilgili dersin duyurularından takip edilmelidir.
  2. Dersin takibi için gerekli bilişim altyapısını temin etmekle öğrenciler yükümlüdür.
  3. Ölçme değerlendirme süreçlerinde sınav için online olmak ve öğretim elemanının talep ettiğinde kamera/ses bağlantılarını sağlamakla öğrenciler sorumludur. İlgili altyapının dönem başı itibariyle her öğrenci tarafından sağlanması sürecin sağlıklı ilerlemesi açısından önem arz etmektedir.
  4. Estuzem tarafından, yeni dönemdeki öğrenci eğitimleri bu hafta yapılacak olup, fakültemiz öğrencileri için tarih 07 Ekim 2020 dir (http://eogrenme.eskisehir.edu.tr)

Kimya Mühendisliği Bölümü

Published on: Saturday, October 3, 2020
Will be published until: No Deadline

Author of the announcement: Dr. Öğretim ÜyesEmir Zafer HOŞGÜN
Home | Department | Undergraduate | MS Program | PhD Program | Research | Continual Improvement

© 2011 CENG. All rights reserved.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!