Skip Navigation Links Türkçe
Ders Anket Duyurusu
Erasmus Staj Yeri Duyurusu
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Güz Dönemi Seminer Dersi Sunum Programı
LISANSÜSTÜ EĞITIM ENSTITÜSÜ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİMDALI 2020-2021 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI PROGRAMI
2020-2021 Güz Dönemi Final Sınav Programı
Common Courses Exam Schedule
Oscar Nolte Firması Almanya /Kirchlengern üretim tesisi ziyaretine gidecek öğrenci ilanı
2020-2021 Güz dönemi Ara Sınav Programı-Güncel
2020-2021 Güz dönemi uzaktan eğitimle yapılacak derslerimiz hakkında bilgilendirme
Diğer Bölümlerden Alınacak Mesleki Seçmeli Ders Listesi
2020 - 2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş, Kurumiçi Yatay Geçiş, Çift Anadal, Yandal Başvuruları
Bölüm Kurulu Kararları
FİZ108 Fizik Laboratuvarı II Deney Videoları Duyuru
İKT151 ve NÜM202 Dersleri Hakkında Duyuru
Yaz Okulunda Kurum Dışı Ders Alacak Öğrencilerin Dikkatine
Next Page

1. Bu dönem derslerimiz mergen.anadolu.edu.tr adresindeki uzaktan egitim web portalı üzerinden yapılacaktır. Kullanım ile ilgili öğrencilere ESTÜZEM tarafından eğitim verilmiş olup tüm öğrenciler gerekli kullanım unsurlarını öğrenerek dersi takip etmekle yükümlüdür. Öğretim elemanı tarafından yapılması durumunda canlı derslerle ilgili detaylar ilgili dersin duyurularından takip edilmelidir.
  2. Dersin takibi için gerekli bilişim altyapısını temin etmekle öğrenciler yükümlüdür.
  3. Ölçme değerlendirme süreçlerinde sınav için online olmak ve öğretim elemanının talep ettiğinde kamera/ses bağlantılarını sağlamakla öğrenciler sorumludur. İlgili altyapının dönem başı itibariyle her öğrenci tarafından sağlanması sürecin sağlıklı ilerlemesi açısından önem arz etmektedir.
  4. Estuzem tarafından, yeni dönemdeki öğrenci eğitimleri bu hafta yapılacak olup, fakültemiz öğrencileri için tarih 07 Ekim 2020 dir (http://eogrenme.eskisehir.edu.tr)

Kimya Mühendisliği Bölümü

Published on: Saturday, October 3, 2020
Will be published until: No Deadline

Author of the announcement: Dr. Öğretim ÜyesEmir Zafer HOŞGÜN
Home | Department | Undergraduate | MS Program | PhD Program | Research | Continual Improvement

© 2011 CENG. All rights reserved.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!