Skip Navigation Links Türkçe
2020-2021 Spring Term Final Exam Schedule-Common Courses-DRAFT
Erasmus Staj Hareketliliği 2021-2022 Güz Dönemi
Erasmus Staj Yeri Duyurusu
2020-2021 Güz dönemi uzaktan eğitimle yapılacak derslerimiz hakkında bilgilendirme
Diğer Bölümlerden Alınacak Mesleki Seçmeli Ders Listesi
Bölüm Kurulu Kararları
FİZ108 Fizik Laboratuvarı II Deney Videoları Duyuru
İKT151 ve NÜM202 Dersleri Hakkında Duyuru
Yaz Okulunda Kurum Dışı Ders Alacak Öğrencilerin Dikkatine
KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MÜDEK PROGRAM ÇIKTILARI DEĞERLENDİRME ANKETİ
Öğrenci işleri e-posta adresi
Next Page

1. Bu dönem derslerimiz mergen.anadolu.edu.tr adresindeki uzaktan egitim web portalı üzerinden yapılacaktır. Kullanım ile ilgili öğrencilere ESTÜZEM tarafından eğitim verilmiş olup tüm öğrenciler gerekli kullanım unsurlarını öğrenerek dersi takip etmekle yükümlüdür. Öğretim elemanı tarafından yapılması durumunda canlı derslerle ilgili detaylar ilgili dersin duyurularından takip edilmelidir.
  2. Dersin takibi için gerekli bilişim altyapısını temin etmekle öğrenciler yükümlüdür.
  3. Ölçme değerlendirme süreçlerinde sınav için online olmak ve öğretim elemanının talep ettiğinde kamera/ses bağlantılarını sağlamakla öğrenciler sorumludur. İlgili altyapının dönem başı itibariyle her öğrenci tarafından sağlanması sürecin sağlıklı ilerlemesi açısından önem arz etmektedir.
  4. Estuzem tarafından, yeni dönemdeki öğrenci eğitimleri bu hafta yapılacak olup, fakültemiz öğrencileri için tarih 07 Ekim 2020 dir (http://eogrenme.eskisehir.edu.tr)

Kimya Mühendisliği Bölümü

Published on: Saturday, October 3, 2020
Will be published until: No Deadline

Author of the announcement: Dr. Öğretim ÜyesEmir Zafer HOŞGÜN
Home | Department | Undergraduate | MS Program | PhD Program | Research | Continual Improvement

© 2011 CENG. All rights reserved.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!