Skip Navigation Links Türkçe

2020-2021 Güz dönemi uzaktan eğitimle yapılacak derslerimiz hakkında bilgilendirme

1. Bu dönem derslerimiz mergen.anadolu.edu.tr adresindeki uzaktan egitim web portalı üzerinden yapılacaktır. Kullanım ile ilgili öğrencilere ESTÜZEM tarafından eğitim verilmiş olup tüm öğrenciler gerekli kullanım unsurlarını öğrenerek dersi takip etmekle yükümlüdür. Öğretim elemanı tarafından yapılması durumunda canlı derslerle ilgili detaylar ilgili dersin duyurularından takip edilmelidir.
  2. Dersin takibi için gerekli bilişim altyapısını temin etmekle öğrenciler yükümlüdür.
  3. Ölçme değerlendirme süreçlerinde sınav için online olmak ve öğretim elemanının talep ettiğinde kamera/ses bağlantılarını sağlamakla öğrenciler sorumludur. İlgili altyapının dönem başı itibariyle her öğrenci tarafından sağlanması sürecin sağlıklı ilerlemesi açısından önem arz etmektedir.
  4. Estuzem tarafından, yeni dönemdeki öğrenci eğitimleri bu hafta yapılacak olup, fakültemiz öğrencileri için tarih 07 Ekim 2020 dir (http://eogrenme.eskisehir.edu.tr)

Kimya Mühendisliği Bölümü

Published on: Saturday, October 3, 2020
Will be published until: No Deadline

Author of the announcement: Dr. Öğretim ÜyesEmir Zafer HOŞGÜN
Home | Department | Undergraduate | MS Program | PhD Program | Research | Continual Improvement

© 2011 CENG. All rights reserved.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!