Skip Navigation Links Türkçe
Erasmus Staj Yeri Duyurusu
2020-2021 Güz Dönemi Final Sınav Programı
Common Courses Exam Schedule
Oscar Nolte Firması Almanya /Kirchlengern üretim tesisi ziyaretine gidecek öğrenci ilanı
2020-2021 Güz dönemi Ara Sınav Programı-Güncel
2020-2021 Güz dönemi uzaktan eğitimle yapılacak derslerimiz hakkında bilgilendirme
Diğer Bölümlerden Alınacak Mesleki Seçmeli Ders Listesi
2020 - 2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş, Kurumiçi Yatay Geçiş, Çift Anadal, Yandal Başvuruları
Next Page

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bitirme Tezi Danışman Atamaları

KMH 429 Kimya Müh. Seçme Konular Dersini bu dönem almak isteyen ve gerekli koşulları sağlayan öğrenciler için prosedür ve öğretim üyelerinin kontenjan, çalışma konuları ekte verilmiştir. Sürecin kayıt haftasına kadar tamamlanması gereklidir.

Önemli Not: 2021-2022 Güz döneminden itibaren bölüm kurulu kararı ile KMH 434 (Kimya Mühendisliği Uygulamaları) dersi ile KMH 429 (Kimya Mühendisliğinde Seçme Konular) dersi aynı dönemde alınamayacaktır.

KMH 429-434 Dersi Öğrenci – Danışman Ataması

1. Öğretim üyeleri çalışma konularını ve talep ettikleri öğrenci sayılarını belirler ve bu bilgiler bölüm başkanlığı tarafından ilan edilir.
  2. Bölüm tarafından dersi alabilmek için belirlenen kurallara uyan öğrenciler öğretim üyeleri ile görüşür.
  3. Öğretim üyesi ve öğrenci anlaştıktan sonra öğretim üyesi öğrencinin akademik danışmanından mail ile dersi alabildiğine dair teyit alır.
  4. Öğretim üyesi çalışmak istediği öğrencilerin isimlerini mail ile bölüm başkanlığına bildirir.

Koşullar: i) Genel not ortalamasının 2 ve üzerinde olması,

ii) 1.ve 2. sınıf derslerini alması ve tümünden başarılı olması,

iii) 150 AKTS kredisi almış ve başarılı olmuş olması gerekir.

Published on: Monday, January 25, 2021
Will be published until: Thursday, March 11, 2021

Author of the announcement: Dr. Öğretim ÜyesEmir Zafer HOŞGÜN
Home | Department | Undergraduate | MS Program | PhD Program | Research | Continual Improvement

© 2011 CENG. All rights reserved.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!