ESTÜ Duyurular

2022-2023 Bahar Dönemi KMH429 Kimya Mühendisliğinde Seçme Konular Dersi Kontenjanları

Değerli Öğrenciler,

2022-2023 Bahar Dönemi KMH429 Kimya Mühendisliğinde Seçme Konular Dersine ilişkin Konu ve Kontenjanlarına ait bilgilere aşağıda paylaşılan dosya ile ulaşabilirsiniz.

Öğretim üyelerimizin mail adreslerine ait bilgilere Akademik Kadro sayfamızdan erişebilirsiniz.

KMH 429-434 Dersi Öğrenci – Danışman Ataması

1. Öğretim üyeleri çalışma konularını ve talep ettikleri öğrenci sayılarını belirler ve bu bilgiler Bölüm Başkanlığı tarafından ilan edilir.
  2. Bölüm tarafından dersi alabilmek için belirlenen kurallara uyan öğrenciler öğretim üyeleri ile görüşür.
  3. Öğretim üyesi ve öğrenci anlaştıktan sonra, öğrenci akademik danışmanından mail ile dersi alabildiğine dair teyit alır ve akademik danışmanından aldığı onayın e-mail ile 16 Şubat 2023 tarihine kadar tez danışmanına ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sema AKYALÇIN’a iletilmesini sağlar.
  4. Öğretim üyesi çalışmak istediği öğrencilerin isimlerini mail ile Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sema AKYALÇIN’a bildirir.

Koşullar: i) Genel not ortalamasının 2 ve üzerinde olması,

ii) 1.ve 2. sınıf derslerini alması ve tümünden başarılı olması,

iii) 150 AKTS kredisi almış ve başarılı olması gerekir.

PROF. DR. NEZİHE AYAS
KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANI

Dosya Adı Tarih Boyutu
2022-2023_Bahar_KMH429_ Ogrenci_Danışman_Atamaları.pdf 17.02.2023 11:36:12 133,57 KB İndir Göster