ESTÜ'den Haberler

17. Proje Fuarı ve Yarışması

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından her yıl düzenlenen Proje Fuarı ve Yarışması etkinliği bu yıl 28 Mayıs 2024 tarihinde Eskişehir Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Fuaye Alanı içerisinde başarıyla gerçekleştirildi. 17. Proje Fuarı ve Yarışmasına bölümümüzden 34 adet proje ile katılım sağlanmıştır. Etkinlikte 71’i Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesi (TÜBİTAK 2209-A) ve 36’sı Sanayiye Yönelik Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesi (TÜBİTAK 2209-B) olarak Tübitak tarafından desteklenen 210 proje yarıştı.

17. Proje Fuarı ve Yarışmasına katılım sağlayan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, mezuniyet sonrasındaki profesyonel iş hayatlarında başarılar dileriz.

Etkinlikte çekilen fotoğrafları buraya tıklayarak indirebilirsiniz.